Bemutatkozás

Bátran kijelenthetjük, hogy újabb reneszánszát éli a nádtető-fedés. Az említett szakmát képviseljük mi is, immáron tizenöt éve. Felújítási és tetőfedési munkálatokat egyaránt végzünk. Számos referenciával büszkélkedhetünk Magyarországon és külföldön egyaránt. Németországban, Hollandiában, Romániában és Bulgáriában is tudhatunk magunknak jópár elégedett ügyfelet és megrendelőt.

fekvo3

Magyarországon elsősorban a Balaton és a Velencei-tó környékén dolgozunk, innen – a teljesség igénye nélkül – említünk meg néhány kiemelkedő megrendelőt, úgy mint a Varga pincészetet (Badacsony), Mága Zoltán hegedűművészt (Sóstó), Rigó Tanya étterem és Panzió-t (Bükkfürdő) és az M7 közvetlen szomszédságában található és sokak által ismert velencei Tekergő Étterem és Motel-t.

fekvo2

Szakismeretünk és tapasztalatunk egyaránt arra késztet minket, hogy precíz és igényes munkáinkat kizárólag első osztályú nád felhasználásával végezzük el. Nem engedjük meg magunknak, hogy bármilyen panasz érkezhessen alapanyagainkra, ezért nyugodt lelkiismerettel és az Ön tökéletes megelégedettségére ajánljuk tehát az általunk felhasznált elemeket.

fekvo1

Ritkán, mégis előfordulhat, hogy kissebb hibák a munka befejezése után mutatkoznak meg csupán, amit közvetlenül az átvételkor nem lehet felfedezni. Nem hagyjuk, hogy munkánkra ne gondoljanak ügyfeleink tökéletes bizalommal, ezért valamennyi munkánkra garanciát vállalunk.

garancia

Az elvállalt munkákat határidőre végezzük el – kizárt, hogy a befejezett munkánk minőségét a túlzott mértékű időfelhasználással, illetve késedelemmel rontsuk el. Csak és kizárólag határidők betartása mellett dolgozunk.

Tisztelettel:

Veresnád Kft.